Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 23. apríl 2014

TIPY PRE VÁS: Účes éterickej víly z rozprávky

Objavte v sebe krehkú nadpozemskú bytosť, ktorá hypnotizuje okolie svojím vyžarovaním a elektrizuje ho ohnivými živelnými kučerami. Inšpirujte sa štýlom Fairywave, ktorý je jedným zo štyroch unikátnych účesov Schwarzkopf Looks 2014.Vytvorenie tohto snového romantického looku, ktorého základom sú neskrotné objemné kučery, nie je pritom vôbec zložité.

TIPY PRE VÁS: Účes éterickej víly z rozprávky

23.4.2014

Schwarzkopf_looks14_fairytale_01Objavte v sebe krehkú nadpozemskú bytosť, ktorá hypnotizuje okolie svojím vyžarovaním a elektrizuje ho ohnivými živelnými kučerami. Inšpirujte sa štýlom Fairywave, ktorý je jedným zo štyroch unikátnych účesov Schwarzkopf Looks 2014.

Vytvorenie tohto snového romantického looku, ktorého základom sú neskrotné objemné kučery, nie je pritom vôbec zložité. Armin Morbach, vlasový expert Schwarzkopf, radí, ako na to: „Vlasy natočíme pomocou kulmy po jednotlivých prameňoch. Aby sme vytvorili menšie, akoby tesnejšie a nakrepované vlny, rozdelíme pramene na osminky a ovinieme ich okolo veľkých vláseniek." Extra objem vlasom dodáme jednoduchým natupírovaním pomocou prstov. Vďaka tužidlu na vlasy Taft Curl (1) budú vaše kučery plné ľahkosti a pružnosti.



Schwarzkopf_looks14_fairytale_02

Na dosiahnutie looku v štýle glamour si rozdeľte vlasy cestičkou nabok. Jednu stranu vlasov nechajte voľne padať do tváre a druhú sponkou pripnite za uchom. K štýlu nadpozemskej krásky sa dokonale hodí svetlomedená farba na vlasy Palette Intensive Color Creme K8 (2), ktorá je taká oslnivá, že pôsobí až zlatisto. Receptúra s tekutým keratínom ošetruje vaše vlasy a zároveň v nich ukotvuje vysokointenzívne pigmenty, čo prispieva k maximálnej žiarivosti farby. Dokonalý súzvuk farieb a skvelé doplnenie Fairywave looku dosiahnete, ak zvolíte farebné očné tiene (zelené, oranžové, modré či fialové) a jemný ružový lesk na pery.

Schwarzkopf_looks14_fairytale_03 Schwarzkopf_looks14_fairytale_04

Nádherné, nadýchané a objemné vlny, ktoré každú ženu premenia na éterickú vílu, môžete mať aj vy a zvládnete to úplne jednoducho. Krásne vlasy však musia byť predovšetkým zdravé a nepoškodené. Pravidelne ich preto ošetrujte – napríklad novým regeneračným radom Schauma Keratin Strong. Inovatívna receptúra s Komplexom Keratin – Structure posilňuje a oživuje keratínový základ vlasových vlákien a zároveň okamžite vypĺňa ich poškodenené časti. Regeneračný kondicionér v spreji Schauma Keratin Strong (3) uľahčuje rozčesávanie, posilňuje vlasovú štruktúru a obnovuje vlasy do hĺbky. Na záver použite lak na vlasy Taft Shine (4), ktorý obsahuje receptúru s efektom laminačného lesku, vďaka čomu vaša koruna krásy skutočne zažiari.

zdroj: Schwarzkopf/Henkel

 

    11959

    Súvisiace články