Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 14. apríl 2014

Rozžiarte svoje vlasy s novým radom Satinique

Zdravé, lesklé akrásne vlasy nemusia zostať iba snom. Spoločnosť Amway prináša nový rad šampónov akondicionérov Satinique, ktoré predstavujú nové možnosti, ako rozžiariť vaše vlasy adať im silu.Exkluzívna patentovaná technológia ENERJUVE obsahuje jedinečný rad posilňujúcich lipidov, spevňujúceho kreatínu a látky 18-MEA (kyselina 18-methyleikosanová), čo je prírodná zložka vlasov starajúca sa o ich zdravie alesk.

Rozžiarte svoje vlasy s novým radom Satinique

14.4.2014

Zdravé, lesklé a krásne vlasy nemusia zostať iba snom. Spoločnosť Amway prináša nový rad šampónov a kondicionérov Satinique, ktoré predstavujú nové možnosti, ako rozžiariť vaše vlasy a dať im silu.

amway_satinique_01Exkluzívna patentovaná technológia ENERJUVE obsahuje jedinečný rad posilňujúcich lipidov, spevňujúceho kreatínu a látky 18-MEA (kyselina 18-methyleikosanová), čo je prírodná zložka vlasov starajúca sa o ich zdravie a lesk. Vedeli ste, že po každom farbení sa môže z povrchu vlasov stratiť viac ako 80 percent tejto zložky a nie je možné ju prirodzene regenerovať? Komplex ENERJUVE však pomáha túto látku obnovovať a udržuje tak vlasy hebké a jemné. Účinný komplex preniká do jadra vlasov, pričom sa sústreďuje na známky poškodenia, vlasy opravuje a revitalizuje rovnako zvnútra, ako aj zvonku. Ošetrujúca kúra unikátneho komplexu ENERJUVE zároveň kompenzuje záporný náboj vlasov, vďaka čomu vnesie do vašich vlasov nový život. „Zistili sme, že lipidy a kreatín pri posilňovaní a oprave poškodených vlasov vzájomne spolupracujú," vysvetlil Lane Duvel, vedúci vedeckých pracovníkov v oblasti starostlivosti o telo spoločnosti Amway. Každý výrobok nového radu SATINIQUE navyše obsahuje zmes bylín a živín, ktoré vlasom dodávajú vitalitu. Sú starostlivo vyberané vzhľadom na konkrétny typ vlasov. „Kolekcia sa môže pochváliť aj dvoma úplne novými vôňami a moderným dizajom obalov, ktoré majú ergonomický tvar, a teda ich možno ľahko uchopiť," uviedla Ildiko Dikošová, riaditeľka spoločnosti Amway Slovensko.

amway_satinique_02

Pre vlasy suché, nepoddajné a skrepovateľné je určený SATINIQUE vyhladzovací šampón a kondicionér s hydratačným účinkom. Oba prípravky vlasy hydratujú a dodávajú im lesk. Obsahujú olej z orechov KuKui a provitamín B5, ktoré vlasom vrátia jemnosť, hladkosť a lesk.
Pre vlasy jemné, tenké alebo bez objemu odporúčame SATINIQUE šampón a kondicionér na zväčšenie objemu vlasov. Jedinečná zmes oleja z makadamových orechov a sójové proteíny poskytujú tenkým a ochabnutým vlasom bez života prirodzený objem a prevzdušnenie. Vlasy tak získavajú tvar a iskru.
Pre vlasy farbené, poškodené UV žiarením či chemicky je vhodný SATINIQUE šampón a kondicionér na farbené vlasy, ako aj revitalizačná maska na vlasy. Výťažok z jadierok granátového jablka a hrozna jemne opravuje rozštiepené končeky a chráni vlasy vystavené UV žiareniu alebo chemickému ošetreniu pred stratou farby. Zloženie bez sulfátov umožňuje dlhšie udržať prirodzenú farbu vlasov.
Pre všetky typy vlasov a rýchlu starostlivosť je určený SATINIQUE Šampón s kondicionérom 2 v 1. Predstavuje ideálny spôsob, ako vlasy umyť a zabezpečiť im vyváženú výživu. Zmes oleja semien boráka lekárskeho (Borago officinalis), vitamínu E a provitamínu B5 poskytuje extra starostlivosť, hydratáciu a ochranu vlasov pre tých, ktorí majú veľmi málo času.

zdroj: Amway

Viac informácií na: www.amway.comwww.amway.sk


  

    13438

    Súvisiace články