Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 8. apríl 2014

TIPY PRE VÁS: Hitom účesov je vysoký lesk

Už desiaty rok je značka TONI&GUY oficiálnym partnerom prestížneho týždňa módy London Fashion Week. Vzákulisí príprav prehliadok hlavných britských dizajnérov sa pravidelne tvoria ajnové horúce trendy vvlasového stylingu.

TIPY PRE VÁS: Hitom účesov je vysoký lesk

8.4.2014

Už desiaty rok je značka TONI&GUY oficiálnym partnerom prestížneho týždňa módy London Fashion Week. V zákulisí príprav prehliadok hlavných britských dizajnérov sa pravidelne tvoria aj nové horúce trendy v vlasového stylingu. Vyskúšajte sérum pre vysoký lesk vlasov či silne tužiaci lak z radu Glamour, ktoré sú obľúbené medzi profesionálnymi kaderníkmi. Jar tak privítate s korunou krásy žiariacou zdravým leskom.

toniguy_glamour_01 toniguy_glamour_02


Sérum pre vysoký lesk vlasov
Trendový zdravý a vysoký lesk vlasov zaručene dosiahnete so špeciálnym sérom, ktoré pôsobí aj proti krepovateniu a poletovaniu jemných vlasov, a to bez zbytočného zaťaženia prameňov. Stačí rozotrieť len dve – tri kvapky v dlaniach a naniesť ich po fénovaní na suché vlasy až ku končekom. Dôležité je vyhnúť sa korienkom.
Kúpite v sieti DM Drogérií. Odporúčaná spotrebiteľská cena: 11,99 eur

Hydratačný sprej na vlasy pre lesk a jemnosť
Nezaťažujúci hydratačný sprej pre lesk a jemnosť vlasov takisto oživí váš účes. Sprej aplikujte na vyfénované vlasy a prečešte. Na zvýšenie lesku vlasov môžete sprej aplikovať na vlasy v predklone tak, aby viseli nadol, a vyfénovať iba studeným vzduchom.
Kúpite v sieti DM Drogérií. Odporúčaná spotrebiteľská cena: 9,99 eur

Silne tužiaci lak na vlasy
Ako bodku na záver stylingu trendového účesu použite silne tužiaci lak. Udrží váš účes v požadovanom tvare celý deň bez pocitu zlepených vlasov. Vytvorí na nich antistatickú ochranu a ošetrí vlasy aj proti vlhkosti. Príjemným bonusom pevnej a spoľahlivej fixácie účesu je lákavá vôňa.
Kúpite v sieti DM Drogérií. Odporúčaná spotrebiteľská cena: 9,99 eur

zdroj: Unilever/ TONI&GUY

 

    10306

    Súvisiace články