Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 20. február 2014

TIPY PRE VÁS: Špeciálna starostlivosť pre namáhané vlasy

Vaše vlasy potrebujú vobdobí zimy, ale aj po nej špeciálnu starostlivosť, aby bez ujmy „prežili" nástrahy chladnejšieho počasia.Studený vlhký vzduch vonku, prekúrené miestnosti ačiapky na hlavách spôsobujú, že počas zimných mesiacov dostávajú vaše vlasy poriadne zabrať. Podceňovať to sa však neoplatí.

TIPY PRE VÁS: Špeciálna starostlivosť pre namáhané vlasy

20.2.2014

toniguy_nourishmask_02Vaše vlasy potrebujú v období zimy, ale aj po nej špeciálnu starostlivosť, aby bez ujmy „prežili" nástrahy chladnejšieho počasia.

Studený vlhký vzduch vonku, prekúrené miestnosti a čiapky na hlavách spôsobujú, že počas zimných mesiacov dostávajú vaše vlasy poriadne zabrať. Podceňovať to sa však neoplatí. Každé ročné obdobie má svoje špecifiká, od ktorých by sa mala odvíjať aj starostlivosť o korunu krásy. Poprední hairstylisti odporúčajú ako účinnú prevenciu zahrnúť do pravidelného umývania vlasov aj ošetrenie špeciálnymi výživnými maskami pre namáhané vlasy. Jar tak privítate s korunou krásy žiariacou zdravým leskom. Masky na vlasy TONI&GUY z radu Cleanse&Nourishement optimálne korešpondujú s jednotlivými stylingovými produktmi a poskytujú vlasom presne to, čo potrebujú, aby boli krásne, zdravé a lesklé. Zároveň sú ideálnou voľbou pre dokonalú starostlivosť o vlasy počas celého roka.

toniguy_nourishmask_01

Hlboko vyživujúca maska pre blond vlasy
Intenzívna výživa na zvýšenie lesku a sily farby. Špeciálna receptúra preniká do hĺbky, kde napomáha posilňovať lesk pre maximálny účinok a rozžiarenie blond vlasov.

Hĺbkovo vyživujúca maska pre hnedé vlasy
Hĺbková výživa pre zvýšenie lesku a intenzity farby. Špeciálna receptúra preniká do vlasového vlákna a poskytuje vlasom maximálnu hydratáciu a dlhotrvajúcu jemnosť. Je vhodná pre prírodné hnedé i farbené vlasy.

Regeneračná obnovujúca maska
Hĺbková výživná receptúra na dosiahnutie jemnosti a lesku preniká hlboko do vlasových vlákien a zabezpečuje tak ich rozsiahlu obnovu pri námahe farbením, melírovaním, pravidelným žehlením či kulmovaním. Chráni a obnovuje štruktúru vlasu do hĺbky, a to aj vtedy, keď sú vlasy namáhané v nepriaznivom počasí.

Praktický tip: Či v zime, či v lete, mnohé dámy sa v snahe dopriať vlasom čo najlepšiu starostlivosť často dopúšťajú aj omylov. „V rámci domácej starostlivosti o výživu vlasov si niektoré ženy vtierajú kondicionéry a masky až do vlasovej pokožky. Následne im vlasy pri úprave spadnú a sú ťažké. Správne by sa tieto vlasové prípravky mali aplikovať len na vlasy v dĺžke od polovice smerom ku končekom. Takto im doprajete potrebnú výživu so zachovaním objemu účesu," radí Lucie Molnárová, ambasádorka značky TONI&GUY a držiteľka niekoľkých medzinárodných ocenení v kaderníckych súťažiach.

zdroj: TONI & GUY/Unilever



 

    9676

    Súvisiace články