Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 4. november 2013

TIPY PRE VÁS: štýlový vianočný darček od TONI&GUY

Čas vianočného obdarovávania sa nezadržateľne blíži. Opäť si lámete hlavu, čím prekvapiť svojich blízkych?

TIPY PRE VÁS: štýlový vianočný darček od TONI&GUY

4.11.2013

Čas vianočného obdarovávania sa nezadržateľne blíži. Opäť si lámete hlavu, čím prekvapiť svojich blízkych? Ak je vaša priateľka, sestra či mama módna maniačka a z domu nevyjde skôr, než je dokonale upravená, ideálnou voľbou budú vianočné sety vlasovej kozmetiky určené na starostlivosť a styling od TONI&GUY. Kúpiť ich môžete od novembra exkluzívne v sieti DM Drogérií.
toniandguy_christmas_00

HairMeetWardrobe TONI&GUY je filozofia zrodená z lásky k vlasom a k móde. Vychádza z presvedčenia, že imidž netvorí len oblečenie, ale zahŕňa celkový dojem. Značka zrodená v kaderníckych salónoch a zdokonaľovaná v zákulisí London Fashion Weeku prináša limitovanú edíciu darčekových balení, ktorými môžete vo veľkom štýle obdarovať svojich najbližších.

Vianočný set – starostlivosť o farbené a poškodené vlasy
Pravidelné farbenie a melírovanie vlasov, ku ktorému sa pridružuje aj ich neustále namáhanie fénmi a horúcimi žehličkami, si vyžaduje doplnkovú starostlivosť na ich regeneráciu. Narušené vlasy vyžadujú špeciálnu pozornosť a prevenciu ďalšieho poškodenia. Šampón a kondicionér pre poškodené vlasy revitalizuje ich vlákna, obnovuje ich a zvyšuje ich lesk.
Odporúčaná maloobchodná cena: 17,98 EUR
toniandguy_christmas_01
Vianočný set – trendy styling pre korunu krásy
V elegantnom darčekovom balení nájdete kombináciu najobľúbenejších stylingových prípravkov, ktoré zvolili zákazníčky; Sea Salt Sprej s morskou soľou z kolekcie Casual, s ktorým dodáte objem aj tým najjemnejším vlasom, či stredne tužiaci lak na vlasy z kolekcie Classic.
Odporúčaná maloobchodná cena: 17,98 EUR
toniandguy_christmas_02


Viac tipov a návodov na vlasový styling od popredných hairstylistov nájdete na www.hairmeetwardrobe.sk alebo na Facebooku.

zdroj: Unilever/TONI&GUY


 

    8948

    Súvisiace články