Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 17. september 2013

TIPY PRE VÁS: Kreatívny jesenný look s TONI & GUY

Posuňte hranice svojho štýlu na ďalšiu úroveň snovou kolekciou vlasovej kozmetiky Creative zdielne kaderníckych majstrov Toni&Guy. Vlasy nasledujú najnovšie módne trendy a odporujú zemskej príťažlivosti.Účesy dodávajú progresívny aodvážny vzhľad, ktorý zaokamih prevracia svet klasiky afádnosti naruby.

TIPY PRE VÁS: Kreatívny jesenný look s TONI & GUY

17.9.2013

Posuňte hranice svojho štýlu na ďalšiu úroveň s novou kolekciou vlasovej kozmetiky Creative z dielne kaderníckych majstrov Toni&Guy. Vlasy nasledujú najnovšie módne trendy a odporujú zemskej príťažlivosti.

Toni_Guy_01


Účesy dodávajú progresívny a odvážny vzhľad, ktorý za okamih prevracia svet klasiky a fádnosti naruby. Štruktúrované dĺžky, silná fixácia a odvážny prístup vládnu stylingovému kráľovstvu Creative style. Vďaka najnovším stylingovým pomocníkom si môžete na hlave vyčarovať nevšedný look. Či už ide o vlasy vyčesané nahor, nadol, mužský či ženský štýl – všetko závisí iba od vašej kreativity. S vlasovými produktmi pre výrazné štruktúry a pevnú fixáciu je výsledok zaručený. Odteraz si ich môžete zakúpiť exkluzívne v sieti DM Drogerií.

Toni_Guy_02Tvarujúca pasta na vlasy
Formuje a oddeľuje jednotlivé pramene pre pevnú fixáciu a dokonalý tvar účesu. Ideálny pomocník pre strapatý androgénny štýl so zreteľnou textúrou jednotlivých prameňov vlasov. Aplikujte do suchých alebo vlhkých vlasov prstami od korienkov ku končekom.

Extrémne tužiaci lak na vlasy
Dlhotrvajúci, dramaticky tužiaci lak na vlasy slúži na dokonalú kontrolu účesu a zaručuje vašej korune krásy pevnosť odolávajúcu gravitácii. Lak je možné použiť na suché vlasy pred stylingom alebo po ňom.

Extra tužiaci gél na vlasy
Fixácia, ktorá ruší všetky zákony gravitácie s vysokým leskom pre neuveriteľný výsledok.


Viac informácií k starostlivosti o vlasy a styling, videá k vytvoreniu trendového look-u pre inšpiráciu nájdete na www.hairmeetwardrobe.sk.

    11774

    Súvisiace články