Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. august 2015

Legenda pokračuje – prichádza GIVENCHY Dahlia Divin EdT.

Vôňa Dahlia Divin je stelesnením čistej zmyselnosti, elegancie a Haute Couture. Givenchy teraz predstavuje túto nádhernú vôňu tiež ako Eau de Toilette.Dahlia Divin Eau de Toilette je delikátna drevito-kvetinová vôna plná slnka, šťavnatého ovocia a zdá sa akoby bola pretkaná niťou z ružového zlata.

Legenda pokračuje – prichádza GIVENCHY Dahlia Divin EdT.

19.8.2015

Vôňa Dahlia Divin je stelesnením čistej zmyselnosti, elegancie a Haute Couture. Givenchy teraz predstavuje túto nádhernú vôňu tiež ako Eau de Toilette.
01-DahliaDivin-EdT
Dahlia Divin Eau de Toilette je delikátna drevito-kvetinová vôna plná slnka, šťavnatého ovocia a zdá sa akoby bola pretkaná niťou z ružového zlata. Zahalí vás do jemnej sviežosti, zmyselnej ľahkosti, prebudí vo vás bohyňu.
Vôňu "skomponoval" slávny parfumér François Demachy z zónov červeného pomaranča, zrelej broskyne, ružového jazmínu, santalového dreva a vanilkového pižma.

Alicia Keys – božská múza Maison Givenchy
Neuveriteľne talentovaná žena, skvelá speváčka, pianistka, textárka, herečka, režisérka a nákazlivá filantropka. Alicia Keys – svetovo uznávaná ikona a charizmatická bytosť je ideálnou múzou pre vôňu Dahlia Divin.

03-VisuelPublicitaire

Pre kampaň vybral fotograf Tim Walker presvetlený parížsky byt, ktorý bol domovom tejto vône už od samého začiatku. Alicia má na sebe nádhernú róbu Givenchy Haute Couture. Vyžaruje z nej nadčaová elegancie, grácia, zmyselnosť a božská ženskosť.

Vôňa je od 20. augusta 2015 v predpredaji exkluzívne v parfumériách Marionnaud Paris. Od konca septembra bude dostupná vo všetkých parfumériách.

 

    21970

    Súvisiace články