Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. máj 2015

H&M uvedie vlastný rad kozmetiky

Včera H&M novinárom oficiálne oznamilo príchod nového radu kozmetických výrobkov. Do predajní sa dostanú už túto jeseň a v ponuke nebudú, okrem dekoratívnej kozmetiky, chýbať ani výrobky na starostlivosť o vlasy a telo či kozmetické pomôcky.Základom sortimentu je, rovnako ako pri móde, zachytenie neustále napredujúcich a večne sa meniacich sezónnych trendov, nápadov a farbieb.

H&M uvedie vlastný rad kozmetiky

13. 5. 2015

Včera H&M novinárom oficiálne oznamilo príchod nového radu kozmetických výrobkov. Do predajní sa dostanú už túto jeseň a v ponuke nebudú, okrem dekoratívnej kozmetiky, chýbať ani výrobky na starostlivosť o vlasy a telo či kozmetické pomôcky.

HM_kozmetika_1

Základom sortimentu je, rovnako ako pri móde, zachytenie neustále napredujúcich a večne sa meniacich sezónnych trendov, nápadov a farbieb. V tomto rade, ktorý nahradí súčasné kozmetické výrobky v H&M, budú aj dve doplnkové kolekcie: luxusná kozmetická línia a rad výrobkov šetrných k životnému prostrediu s certifikátom Ecocert.

HM_kozmetika_2
Pri tejto príležitosti budú v predajniach H&M na kozmetiku vyhradené nové priestory, aby zákazníčky mohli experimentovať s rôznymi trendmi a vytvoriť si vlastný štýl. Kozmetické výrobky budú dostupné vo viac ako 900 predajniach na celom svete a v internetovom obchode na stránkach hm.com.

zdroj: H&M

    3980

    Súvisiace články