Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 10. december 2014

Dior uvádza The Enchanted Factory

Počas magickej vianočnej noci sú odhalené aj tie najstráženejšie výrobné tajomstvá...V choreografickom divadle sa kvetinové vône znásobujú a premieňajú na vysnívané darčeky. Jemná zlatá niť nás vedie do fantastického vesmíru domu, ktorý vidí život v zlate.V neprestajnom pohybe, zdá sa akoby kultové flakóny J'adore, Miss Dior a Dior Homme ožívali pred našimi očami.

Dior uvádza The Enchanted Factory

9.12.2015

Počas magickej vianočnej noci sú odhalené aj tie najstráženejšie výrobné tajomstvá...

V choreografickom divadle sa kvetinové vône znásobujú a premieňajú na vysnívané darčeky. Jemná zlatá niť nás vedie do fantastického vesmíru domu, ktorý vidí život v zlate.
V neprestajnom pohybe, zdá sa akoby kultové flakóny J'adore, Miss Dior a Dior Homme ožívali pred našimi očami. Laky na nechty sa ponáhľajú dole kúzelnou horskou dráhou, rúže Rouge Dior kĺžu po dopravných pásoch a krémy Dior Prestige sa horúčkovito krútia.
V útrobách magických hodín osvetlených zlatom, ožíva know-how domu Dior v radostnom tanci vrcholiacom nad strechami 30. avenue Montaigne záverečným ohňostrojom, ktorý posiela na zem kúzelný zlatý dážď flakónov J'adore.
Zhmotnenie snov a túžob v podaní Dior.

{youtube}i5HwdfxyXSw{/youtube}

pripravila: Jana Zajasenská
zdroj: Dior



    3744

    Súvisiace články