Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 24. júl 2014

Nová extatická vôňa od Balmain

Po obľúbenom parfume BALMAIN EXTATIC prichádza nová ovocná a lákavá sviežosť vtelená do toaletnej vody BALMAIN EXTATIC Edt. Letný oblak túžby prináša šťavnaté tóny ruže, magnólie aj jazmínu v samom srdci vône.Nová verzia parfumu viac vonia po ovocí a s originálom ju nespája priveľa ingrediencií.

Nová extatická vôňa od Balmain

24.7.2014

Po obľúbenom parfume BALMAIN EXTATIC prichádza nová ovocná a lákavá sviežosť vtelená do toaletnej vody BALMAIN EXTATIC Edt. Letný oblak túžby prináša šťavnaté tóny ruže, magnólie aj jazmínu v samom srdci vône.

extatic_hlavna


Nová verzia parfumu viac vonia po ovocí a s originálom ju nespája priveľa ingrediencií. Vôňa, ktorú navrhla Emilie (Bevierre) Coppermann, navodzuje hravosť, príťažlivosť a dobrú náladu. V hlave parfumu sa snúbi liči, mandarínka a čierne ríbezle, zatiaľ čo základ odhaľuje pižmo, céder a ambroxan. Balmain Extatic je voňavá metafora ženy Balmain, ktorá v sebe spája atraktívnosť s jemnosťou a sebaistotou. Dizajn flakónu prešiel od zlatej na jemnú ružovú. Kampaň fotil Karim Sadli, pričom tvárou ovocnej novinky sa stala modelka Anna Selezneva.

zdroj: Marionnaud


    10268

    Súvisiace články