Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 16. jún 2014

Neón mánia trvá

Žiarivými neónovými farbami môžete obohatiť nielen svoj šatník, doplnky a líčenie, ale môžete nimi rozžiariť aj svoje nechty. Limitovaná kolekcia Dermacol NEON RAINBOW sa pýši 11 farbami.

Neón mánia trvá

16.6.2014

Žiarivými neónovými farbami môžete obohatiť nielen svoj šatník, doplnky a líčenie, ale môžete nimi rozžiariť aj svoje nechty. Limitovaná kolekcia Dermacol NEON RAINBOW sa pýši 11 farbami. Skúste príjemnú a sviežu zmenu a žiarte celé leto s NEÓNMI!
dermacol neon rainbow - kompozicia 3

Pestré farby limitovanej kolekcie NEON RAINBOW rozžiaria nielen vaše nechty, ale možno aj celý deň. Laky sa ľahko, rovnomerne nanášajú a veľmi rýchlo zaschýňajú. Kolekcia obsahuje desať reflexných farieb, z toho dve s trblietavým efektom a jednu transparentnú farbu s väčšími trblietkami. Laky NEON RAINBOW odporúčame používať najmä na umelé nechty. Ak máte prírodné, použite pred aplikáciou neónového laku ochranný podkladový lak, napr. Dermacol Spevňujúci lak s kalciom, ktorý najprv ošetrí povrch vašich nechtov a zabezpečí ich ochranu. Pre dosiahnutie sýteho efektu nanášajte dve vrstvy laku.
Leto je ideálne na experimentovanie s neónovými farbami. Vyskúšajte niekoľko odtieňov z kolekcie NEON RAINBOW. Oživte jednu základnú farbu niekoľkými ďalšími odtieňmi, ktoré aplikujte ako prúžky, bodky, kvietky, hviezdičky. Fantázii sa medze nekladú. Čím farebnejšie, tým zaujímavejšie a originálnejšie.

Inšpirujte sa videom, v ktorom nájdete tipy, ako si vytvoriť Funny nails, Stripes & Glitters alebo Shading nails:

{youtube}Uo7qi_NtIgc{/youtube}

Perfektné nechty len v troch krokoch
base_coat_calcium_hardener_nail_polish
1. krok – Ochranný podkladový lak BASE COAT
Najprv naneste na nechty ochranný spevňujúci lak s kalciom, ktorý ich vyhladzuje a spevňuje. (3,79 eur/10 ml)











dermacol neon rainbow - kompozicia 1
2. krok – Neónový lak NEON RAINBOW
Potom naneste dve vrstvy farebného neónového laku pre znásobenie efektu žiariaceho neónu. Transparentný lak s trblietkami môžete naniesť na akýkoľvek iný neónový lak. (1,49 eur/5 ml)









uv_top_coat_high_brilliant_nail_polish
3. krok – Ochranný vrchný lak UV TOP COAT
Nakoniec použite UV top couat. Okamžite vytvorí lesklý ochranný film, ktorý žiari pod UV svetlom a bráni blednutiu farebného laku. (3,79 eur/10 ml)










rapid_dry
TIP na záver: Vysúšač laku RAPID DRY
Inovatívne zloženie so silikónovými olejmi zaistí zaschnutie laku do 45 sekúnd a dodáva vysoko lesklý efekt. Stačí iba jedna kvapka hneď po jeho nanesení. (5,29 eur/10 ml)









Nielen návod na Perfektné nechty v troch krokoch, ale aj inšpiráciu ako si vytvoriť nápadný a štýlový NUDE look:

{youtube}NNOC14Lct-U{/youtube}

dermacol one coat - kompozicia copy
ONE COAT – extrémne krycí lak na nechty
Až 15 nových farebných odtieňov s vysoko krycím efektom pre zvodný pôvab vašich nechtov!
Farebné laky dodajú nechtom krásny a pestovaný vzhľad. Jedinečný plochý štetček zaistí jednoduchú a rovnomernú aplikáciu. Vďaka vysokej koncentrácii pigmentov v textúre stačí iba jedna vrstva! Dobre priľne k nechtom a zasychá v priebehu 120 sekúnd. Lak je odolný proti oteru. Po nanesení vytvorí na nechtoch hladký a veľmi lesklý povrch. (2,99 eur/10 ml)
dermacol expresn odlakova na nehty

EXPRESS NAIL POLISH REMOVER – Expresný odlakovač na nechty
Novinka Dermacol Expresný odlakovač na nechty s vôňou ruží jednoducho a dôkladne odstráni lak z povrchu nechtov. Vyživuje nechty a zabraňuje ich nadmernému vysúšaniu. Jemné zloženie s mandľovým olejom je šetrné k nechtom, ich lôžkam a jemnej koži v okolí. Odlakovač je dermatologicky testovaný, neobsahuje acetón a je vhodný pre nechty prírodné aj umelé. Zanecháva nechty a ich okolie dokonale čisté a pestované. (2,29 eur/120 ml)


www.dermacol.sk


zdroj: Dermacol, a. s.


    5207

    Súvisiace články