Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 1. marec 2014

Nová vôňa od Versace ‒ óda na absolútno

Absolútna zmyselnosť, priezračnosť, žiarivosť a absolútne pokušenie. Versace predstavuje Bright Crystal Absolu, intenzívnu verziu jednej z najobľúbenejších vôní na svete, v ktorej je esencia „bright crystal" výnimočne zvýraznená.Vôňu charakterizujú sýtejšie vonné koncentrácie a znásobená trvácnosť.

Nová vôňa od Versace ‒ óda na absolútno

1.3.2014

Absolútna zmyselnosť, priezračnosť, žiarivosť a absolútne pokušenie. Versace predstavuje Bright Crystal Absolu, intenzívnu verziu jednej z najobľúbenejších vôní na svete, v ktorej je esencia „bright crystal" výnimočne zvýraznená.

versace_absolu_01


Vôňu charakterizujú sýtejšie vonné koncentrácie a znásobená trvácnosť. Prekvapivá energia citrusového plodu yuzu vyčnieva spomedzi pestrých a šťavnatých tónov granátového jablka, vytvárajúc dojem nezvyčajnej sviežosti, čistoty a prirodzenosti. Srdce je obohatené o lákavé, zamatové akcenty malín, zvýraznené eleganciou pivónie a rafinovanými tónmi magnólie s kvetinami lotosu. Dopĺňa ich intenzívna zmyselnosť, prameniaca v tónoch vzácnej rastlinnej ambry, sýteho mahagónu, žiarivého a dynamického pižma.

versace_absolu_02

Vôňa Bright Crystal Absolu sa pýši flakónom, ktorý zahaľuje vzácny obsah vo fuksiovom odtieni priezračného skla a v jednoduchých krivkách. Elegantný uzáver v tvare drahokamu je symbolickým prvkom vôní Versace, vonkajšie balenie zdobí unikátny grafický motív ‒ strieborná dekorácia na ružovom podklade.

zdroj: Glamour Slovakia

 

    3900

    Súvisiace články