Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 23. august 2013

TIPY PRE VÁS: Nová limitovaná edícia vône Lanvin

Mašlička, srdce, diamant azvodné oči... Takéto neobvyklé estetické stvárnenie štýlu Lanvin s nečakaným humorným podtónom navrhol Alber Elbaz pre novú vôňu limitovanej edície Éclat d'Arpège Pretty face.

TIPY PRE VÁS: Nová limitovaná edícia vône Lanvin

23.8.2013

Mašlička, srdce, diamant a zvodné oči... Takéto neobvyklé estetické stvárnenie štýlu Lanvin s nečakaným humorným podtónom navrhol Alber Elbaz pre novú vôňu limitovanej edície Éclat d'Arpège Pretty face. Vôňu krásy a ľahkosti.

Lanvin_Eclat_dArpege_Pretty_Face_01


Lanvin_Eclat_dArpege_Pretty_Face_02Podobne ako pri predchádzajúcich limitovaných edíciách Éclat d'Arpège, aj najnovší parfum vyžaruje zmyselnosť originálnej vône, zaujme však novým zberateľským flakónom, ktorý je energickou interpretáciou ikony Lanvin. Krásne veľké oči evokujú zvodný pohľad, červené pery v tvare srdca prichádzajúci bozk. Expresívna kresba ožíva na krivkách flakónu – nezbedná a čarovná tvár zdanlivo žmurká na každého, kto uchopí okrúhly flakón s fialovým odtieňom, príznačným pre edície Éclat
d'Arpège. Ten vytvára kontrast s červenou farbou veľkého kamienka na vrchnej časti uzáveru, ktorý má Lanvin_Eclat_dArpege_Pretty_Face_03pripomínať rubín.

Optimizmus, čistota a neha
Verná pôvodnej kompozícii, vôňa Éclat d'Arpège Pretty face sa opiera o ovocno-kvetinovú harmóniu, ktorá sa zaslúžila o veľkolepý úspech tejto ikony. Svieža a radostná vôňa je zmesou optimistických pocitov, čistoty a nehy. Orgován a citrón sú energickým vstupom, ktorý zjemňuje elegancia lístkov zeleného čaju, hladkosť kvetov broskyne a delikátnosť pivónie. Vitálnu esenciu premieňa na sladkú zmyselnosť biele pižmo a libanonský céder.

pripravila: Anna Salvová
foto: Lanvin/Glamour Slovakia


 

    8851

    Súvisiace články