Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 23. október 2015

Krásna pleť v každom veku

Doprajte si tento luxus aj vy! Účinné zložky – rastlinné výťažky, kolagén a vysoká koncentrácia vitamínov garantujú dokonalú domácu starostlivosť.Srdcom Anti-aging série je koenzým Q10, kolagén, vitamín C vo vysokej koncentáci, retinol – vitamín A a vitamín E.

Krásna pleť v každom veku

23.10.2015


Doprajte si tento luxus aj vy! Účinné zložky – rastlinné výťažky, kolagén a vysoká koncentrácia vitamínov garantujú dokonalú domácu starostlivosť.

Srdcom Anti-aging série je koenzým Q10, kolagén, vitamín C vo vysokej koncentáci, retinol – vitamín A a vitamín E. Spolu s ďalšími účinnými látkami ponúka komplexnú starostlivosť a ochranu pred starnutím pleti.

Koenzým Q10 je nevyhnutný pre produkciu energie v bunkách, pleť regeneruje a je vynikajúci antioxidant. Vitamín C ako vitamín sviežej pleti výrazne podporuje prirodzenú syntézu kolagénu, elastínu a kyseliny hyalúronovej. Vitamínu E vďačíme za vyhladenie, zlepšenie kožného reliéfu a je pre starnúcu pokožku nevyhnutný. Retinol – vitamín A (tzv. bojovník proti vráskam) stimuluje obnovu buniek, redukuje vrásky a pigmentové škvtny, zlepšuje hydratáciu a chráni pred voľnými radikálmi. Retinol je spolu s Pentavinom (regulátor vlhkosti) vo vysokej koncentrácii obsiahnutý v Anti-aging sérii.

UntitledKráľovská séria je založená na báze materskej kašičky (Royal Jelly) a propolisu, Spolu s ďalšími cennými zložkami ako med, kyselina hyaluronová, aloe vera, mliečne lipidy, drahocenné oleje (avokádový, mrkvový, olej z pšeničných klíčkov) a prírodným vitamínom E – vitamínom krásy, sú tieto produkty skutočným elixírom pre pleť. Dodávajú jej hydratáciu, vyhladzujú už aj existujúce vrásky, regenerujú pleť zvnútra a zanecháva ju viditeľne hladkou a vyživenou. Séria je veľmi účinná aj pri poškodeniach pleti, ako akné, zápaly či jazvy, a to aj v zrelšom veku.


Untitled1Veľmi obľúbená je séria pre problematickú pleť (aj zrelú), ktorá obsahuje vysokú koncentráciu bylinných výťažkov (z materinej dúšky, šalvie, arniky, žihľavy, brezových listov a prasličky). Ponúka dokonalé domáce ošetrenie pokožky vhodné aj ako kúra pri problémoch s akné a zápaloch pleti. Vhodná je aj pre zrelú pleť, nakoľko lieči a nevysušuje.

Sanct Bernhard ponúka okrem prírodnej ošetrujúcej kozmetiky aj špeciálnu sériu na ekzematickú a atopicku pokožku, výživové doplnky (odporúčame hydrolizovaný kolagén), BIO oleje a iné.

www.naturonline.sk

    2868

    Súvisiace články