Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 10. október 2014

TIPY PRE VÁS: Jedinečná novinka v oblasti starostlivosti o pleť

Shiseido uvádza na slovenský trh jedinečnú novinku v oblasti starostlivosti o pleť.Rozsiahlym výskumom, spoločnosť Shiseido odhalila, že pleť disponuje vnútornou schopnosťou, ktorá jej umožňuje vlastnými silami napraviť podstatné škody. S vedomím, že existuje jasná súvislosť medzi obrannými schopnosťami pleti a jej krásou, vyvinula spoločnosť Shiseido prípravok ULTIMUNE Power infusing Concentrate, ktorý aktivuje doteraz nedotknuté rezervy pleti, zvyšuje jej obranné schopnosti a ako úplne prvý produkt na svete aktivuje Langerhansove dendritické bunky, podporujúce imunitu pleti.Pretože krása sa skrýva vo vnútri.Výsledky používania produktu UltimunePo prvom použití Shiseido Ultimune je pleť okamžite pružná a hebká na dotyk.

TIPY PRE VÁS: Jedinečná novinka v oblasti starostlivosti o pleť

10.10.2014

Shiseido uvádza na slovenský trh jedinečnú novinku v oblasti starostlivosti o pleť.


shiseudo_Bettina_Zimmermann

Rozsiahlym výskumom, spoločnosť Shiseido odhalila, že pleť disponuje vnútornou schopnosťou, ktorá jej umožňuje vlastnými silami napraviť podstatné škody. S vedomím, že existuje jasná súvislosť medzi obrannými schopnosťami pleti a jej krásou, vyvinula spoločnosť Shiseido prípravok ULTIMUNE Power infusing Concentrate, ktorý aktivuje doteraz nedotknuté rezervy pleti, zvyšuje jej obranné schopnosti a ako úplne prvý produkt na svete aktivuje Langerhansove dendritické bunky, podporujúce imunitu pleti.
Pretože krása sa skrýva vo vnútri.
shiseido_ULTIMUNE

Výsledky používania produktu Ultimune
Po prvom použití Shiseido Ultimune je pleť okamžite pružná a hebká na dotyk. Po 1 týždni je plet viditeľne rozjasnená. Po 4 týždňoch je pleť o 87% pevnejšia a zlepšenie imunuty pleti sa zvýši až o 82%. Jemné vrásky sú vyhladené, plež je viditeľne vláčnejšia a spevnená

Shiseido ULTIMUNE Power Infusing Concentrate (30 ml/104 eur) je vhodný na všetky typy pleti v akomkoľvek veku. Dostupný je od septembra 2014 výhradne v parfumériách Marionnaud.












zdroj: Marionnaud

 

    10362

    Súvisiace články