Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 8. júl 2014

TIPY PRE VÁS: Dajte zbohom nerovnomernému tónu pleti

Spoločnosť Amway rozšírila výskumné partnerstvo s univerzitou Yale, ktoré prehĺbi vedecký výskum v rámci inovatívnej liečby kožnej pigmentácie.Spolupráca umožní výrobu efektívnejších a cielenejších produktov, najmä z rady ARTISTRY IDEAL RADIANCE, ktorá obsahuje krém, rozjasňujúcu esenciu a korektor. Kolekcia je navrhnutá tak, aby redukovala výskyt tmavých škvŕn a nerovnomerného zafarbenia pleti a zároveň jej dodala jas a rozžiarila ju.

TIPY PRE VÁS: Dajte zbohom nerovnomernému tónu pleti

8.7.2014

Spoločnosť Amway rozšírila výskumné partnerstvo s univerzitou Yale, ktoré prehĺbi vedecký výskum v rámci inovatívnej liečby kožnej pigmentácie.

Spolupráca umožní výrobu efektívnejších a cielenejších produktov, najmä z rady ARTISTRY IDEAL RADIANCE, ktorá obsahuje krém, rozjasňujúcu esenciu a korektor. Kolekcia je navrhnutá tak, aby redukovala výskyt tmavých škvŕn a nerovnomerného zafarbenia pleti a zároveň jej dodala jas a rozžiarila ju. Za revoličné účinky rady ARTISTRY IDEAL RADIANCE je zodpovedná patentovaná 3D technológia dodávajúca hydratačnú, rozjasňujúcu a upokojujúcu zložku do všetkých troch vrstiev kože.

artistry
Komplexný systém IDEAL RADIANCE – 3 kroky v 3 vrstvách kože:
1. Preventívnu ochrana na povrchu poskytuje zložka MultiFlora, ktorá ukľudňuje, hydratuje a chráni pred podráždením. Tvorí ju zmes rastlínných výťažkov z anglickej sedmokrásky, európskej pelargónie, jazmínu, pupaľky a Jerlínu japonského.

2. V strede pôsobí vysoko koncentrovaný perlový proteín,ktorí tlmí podráždenie a zároveň redukuje výskyt tmavých škvŕn a nerovnomerného zafarbenia.

3. Najhlbšie pôsobí unikátna 3D technológia (lipozom), ktorá dopraví účinné látky do hlbokých vrstiev kože a zaistí ich efektívnu distribúciu a vstrebávanie.

Hyperpigmentové poruchy sú výsledkom zvýšeného malenínu, teda pigmentu zodpovedného za produkciu farby vo vlasoch, pokožke a očiach. Lokálna liečba predpokladá, že všetky problémy sú rovnaké a reagujú na liečbu ako takú. Napriek tomu klinické úspechy vyžadujú individuálnu diagnostiku a starostlivosť. Hyperpigmentácia a melazma (tmavé škvrny na koži) sa dajú relatívne rýchlo vyliečiť, zatiaľ čo odstrániť škvrny spôsobené vekom je oveľa ťažšie. Nový spoločný výskum sa bude usilovať o pochopenie týchto procesov a vývinu finálnych výrobkov, ktoré tieto problémy budú riešiť.
„Partnerstvo s Amway, globálnym leadrom v oblasti starostlivosti o pleť, je obzvlášť vzrušujúce. Náš spoločný výskum bude inšpirovať cielený vedecký pokrok, ktorý umožní ženám po celom svete posilniť ich sebadôveru," povedal Dr. John Pawelek, expert v oblasti procesu pigmentácie.

Zdroj:
Amway

 

    10404

    Súvisiace články