Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 1. júl 2014

Dolce & Gabbana prichádza s líniou pleťovej starostlivosti

Chcete mať krásnu pleť ako Sicílčanka? Módny dom Dolce & Gabbana rozširuje svoje pôsobenie v kozmetickej oblasti a v spolupráci s dlhoročným partnerom P&G Prestige, ktorý stojí aj za parfumami a dekoratívnou kozmetikou značky, čoskoro uvedie na trh líniu zameranú na komplexnú starostlivosť o pleť.

Dolce & Gabbana prichádza s líniou pleťovej starostlivosti

1.7.2014

Chcete mať krásnu pleť ako Sicílčanka? Módny dom Dolce & Gabbana rozširuje svoje pôsobenie v kozmetickej oblasti a v spolupráci s dlhoročným partnerom P&G Prestige, ktorý stojí aj za parfumami a dekoratívnou kozmetikou značky, čoskoro uvedie na trh líniu zameranú na komplexnú starostlivosť o pleť. Cieľom je ponúknuť klientkám nový spôsob, ako dosiahnuť rovnako zdravý a svieži vzhľad pleti, akým „vyzbrojuje" modelky na módnych šou Pat McGrath, dvorná make-up artistka značky Dolce & Gabbana.

dolce_01 dolce_02


„Línia starostlivosti o pleť sa zakladá na jednoduchej pravde – krásna pokožka, plná života, má silu priťahovať pohľady druhých," vysvetľuje Domenico Dolce. „Práva krása vyžaruje radosť, je prirodzená, oslnivá, a pritom skutočná." Srdcom tejto línie má byť Gold Flavo-Silk Tricomplex, ktorý obsahuje pravý taliansky olivový olej a vitamín B3. Vďaka týmto zložkám prepožičiava pokožke jemný hodvábny nádych, akým sa vyznačuje aj pleť sicílskych žien, ktoré sú dlhoročnou inšpiráciou dua Dolce & Gabbana. Líniu produktov určených pre každodennú starostlivosť, takzvanú Essential line, dopĺňa línia Aurealux, ktorá poskytuje pokročilú starostlivosť o pleť vo forme másk, sér, esencií a očných krémov. „Žena si dnes žiada vzhľad, ktorý bude vypovedať o jej zdraví a duševnej pohode," pripája sa doktorka Samantha Bunting, renomovaná dermatologička a veľvyslankyňa kozmetického radu značky. „Táto línia poskytuje pleti skvelú prípravu pred nanesením make-upu, dodávajúc jej správny tón, plnosť a hydratáciu. Vďaka tomu sú make-up a starostlivosť o pleť dokonale prepojené."

text: -as-
zdroj: Vogue


 

    3744

    Súvisiace články