Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 1. júl 2014

Snedá pokožka aj bez opaľovania

Nie ste milovníkmi opaľovania, a napriek tomu tužíte po opálenej pokožke? Samoopaľovacie telové mlieko Dermacol Self Tan Lotion prirodzene a rovnomerne sfarbí vašu pokožku už do šestich hodín.Samoopaľovacie telové mlieko s vôňou čokolády a pomaranča dodá pokožke prirodzené a rovnomerné opálenie už do šestich hodín po jeho aplikácii.

Snedá pokožka aj bez opaľovania

1.7.2014

Nie ste milovníkmi opaľovania, a napriek tomu tužíte po opálenej pokožke? Samoopaľovacie telové mlieko Dermacol Self Tan Lotion prirodzene a rovnomerne sfarbí vašu pokožku už do šestich hodín.

dermacol_seftan_01

dermacol_seftan_02
Samoopaľovacie telové mlieko s vôňou čokolády a pomaranča dodá pokožke prirodzené a rovnomerné opálenie už do šestich hodín po jeho aplikácii. Vďaka ľahkému zloženiu sa mlieko jednoducho rozotiera a vstrebáva, pokožku hydratuje, zjemňuje a zároveň zvláčňuje. Panthenol ju zasa upokojuje a regeneruje.

Použitie:
Mlieko rovnomerne rozotrite na pokožku. Rovnomerný efekt opálenia dosiahnete, keď si dôkladne natriete aj prsty na nohách a podkolennú jamku. Na zvýšenie účinku aplikujte mlieko opakovane. Po aplikácii si opláchnite ruky vodou alebo používajte špeciálnu rukavicu.
 

DERMACOL TIP
Tri kroky pred aplikáciou samoopaľovacieho telového mlieka:
1. Harmonizujúci sprchovací gél s vôňou čokolády a pomarančom zanechá pokožku sladko prevoňanú a dodá pocit príjemnej vláčnosti.
2. Krémový telový peeling s čiastočkami z marhuľových jadier účinne odstráni odumreté kožné bunky a pokožku zanechá hodvábne hladkú.
3. Telové mlieko s vôňou čokolády s pomarančom zvláčni a zjemní pokožku tela a dokonale ju pripraví na aplikáciu samoopaľovacieho telového mlieka.

dermacol_seftan_03

zdroj: Dermacol



    10481

    Súvisiace články