Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 29. január 2014

Nový rad Clinique for Men

Muži chcú jednoduchý, nekomplikovaný a účinný systém starostlivosti o pleť. Dermatologická spoločnosť Clinique upravila produktový rad pre mužov tak, aby ponúkal jednoduché riešenie na dosiahnutie zdravej pleti.Nový rad Clinique for Men ponúka systém starostlivosti o pleť na mieru pre mužov, vychádzajúci z jednoduchého režimu starostlivosti o pleť, ktorý vyvinul zakladateľ značy, dermatológ Dr Norman Orentreich, už pred viac ako 45 rokmi.

Nový rad Clinique for Men

28.1.2014

clinique_for_men_01Muži chcú jednoduchý, nekomplikovaný a účinný systém starostlivosti o pleť. Dermatologická spoločnosť Clinique upravila produktový rad pre mužov tak, aby ponúkal jednoduché riešenie na dosiahnutie zdravej pleti.

Nový rad Clinique for Men ponúka systém starostlivosti o pleť na mieru pre mužov, vychádzajúci z jednoduchého režimu starostlivosti o pleť, ktorý vyvinul zakladateľ značy, dermatológ Dr Norman Orentreich, už pred viac ako 45 rokmi. Tá spočíva v čistení, takzvanej exfoliácii a hydratácii. Nevyhnutným prvkom na ceste ku krásnej a zdravej mužskej pleti je posilňovanie hydratačnej bariéry, ktoré sa stalo základným impulzom pre vznik novej hydratačnej emulzie Moisturizing Lotion, nového hydratačného prípravku Oil Control Mattifying Moisturizer a nového hydratačného prípravku proti vráskam Anti - Age Moisturizer v rámci radu Clinique for Men.

Tri hlavné kroky na dosiahnutie čistej, zdravej a jasnej pleti:

Krok č. 1: Čistenie pleťovou emulziou alebo pleťovým mydlom.
Obe metódy zabezpečujú dôkladné vyčistenie pleti bez vysúšania. Oba čistiace prípravky vytvárajú bohatú penu, ktorá sa ľahko oplachuje, nezanecháva žiadne zvyšky, odstraňuje všetky stopy nečistôt upchávajúcich póry a pripraví pleť na dokonalé oholenie. Prípravky sú dostupné v dvoch verziách : štandardná a regulujúca tvorbu mazu.

Krok č. 2: Exfoliácia pomocou exfoliačného tonika bez oleja.
Odstráni suché šupinky odumretej kože, reguluje tvorbu nadbytočného mazu, znižuje pravdepodobnosť zarastaniu fúzov, redukuje upchávanie pórov spôsobujúcich vznik problematických miest, zanecháva pokožku hladšiu a menej náchylnú na tvorbu akné. K dispozícii je v dvoch verziách: Exfoliating Tonic (štandardné tonikum) a Oil Control Exfoliating Tonic (tonikum regulujúce tvorbu mazu).

Krok č 3: Hydratácia s prípravkom podľa vašej voľby.

  • Nové ľahké zloženie hydratačnej emulzie Moisturizing Lotion reguluje tvorbu mazu, vytvára matný vzhľad a zlepšuje silu pokožky vďaka hydratácii bez obsahu oleja.
  • Hydratačný prípravok Oil - Control Mattifying Moisturizer má ľahké zloženie bez oleja zaisťujúce mastnejšiemu typu pleti tú správnu úroveň hydratácie, pretože napomáha k štandardnej produkcii mazu a zároveň zlepšuje silu pokožky.
  • Hydratačný produkt Anti - Age Moisturizer je viacúčelový prípravok, ktorý poskytuje celodennú hydratáciu, bojuje s jemnými linkami a vráskami a vďaka obsahu spevňujúcich zložiek chráni pleť pred poškodením v budúcnosti.
  • Broad Spectrum SPF 21 Moisturizer je širokospektrálny hydratačný prípravok bez oleja, ktorý zaisťuje ochranu proti slnku bez akéhokoľvek podráždenia.


Nový rad bude na trh uvedený v marci 2014.

zdroj: Clinique


 

    9198

    Súvisiace články