Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 30. november 2014

M∙A∙C + Prabal Gurung – aj v Bratislave!!!

Moderný pôvab a dokonalý zmysel pre módu sa snúbi v novej kolekcii, ktorú pre kozmetickú znažku M∙A∙C pripravil dizajnér Prabal Gurung.Kolekcia obsahuje:Rúž – odtiene Light English Red, Carmine Rouge, Ultramarine Pink, cena: 1100Kč/40€Lesk na pery – odtiene Light English Red, Carmine Rouge, Ultramarine Pink, cena: 980Kč/38€Očné tiene duo – odtiene Satin Ochre (béžová biela so zlatou perleťou+koralová oranžová), Terre (trblietavá béžová+stredne hnedá), Cinder (dymovo šedá+čierna) cena: 1100Kč/40€Ceruzka na oči Kohl power eye pencil – odtieň Feline (sýta čierná), cena: 560Kč/21€Ceruzka na oči Chromagraphic pencil NW25/NC30, cena: 560Kč/21€Cream colour base (multifunkčný produkt) – odtieň Coral Lumineux (svieža korálová), cena: 1910Kč/69€Bronzujúci púder Matte Bronze – odtieň Prirodzená bronzová, cena: 1910Kč/69€Štetec M∙A∙C + PRABAL GURUNG, cena: 1980Kč/70€ Opulentné odtiene dymového líčenia očí a vyzývavých pier nájdete v krásnom zlatom balení.Kolekcia je dostupná od 1. decembra exkluzívne v M∙A∙C Václavské námestie 4, Praha a v novootvorenej predajni M∙A∙C v bratislavskom Auparku.Prvý obchod M∙A∙C na SlovenskuV stredu,, po dlhom očakávaní, otvorila značka M∙A∙C svoju prvú predajňu na slovensku.Predajňa v Auparku je navrhnutá tak, aby sa stala priestorom pre vytváranie umenie, vzdelávanie a v neposlednom rade pre poskytovanie profesionálnych služieb.

M∙A∙C + Prabal Gurung – aj v Bratislave!!!

Moderný pôvab a dokonalý zmysel pre módu sa snúbi v novej kolekcii, ktorú pre kozmetickú znažku M∙A∙C pripravil dizajnér Prabal Gurung.


MAC__PrabalGurung_2
Kolekcia obsahuje:
Rúž – odtiene Light English Red, Carmine Rouge, Ultramarine Pink, cena: 1100Kč/40€
Lesk na pery – odtiene Light English Red, Carmine Rouge, Ultramarine Pink, cena: 980Kč/38€
Očné tiene duo – odtiene Satin Ochre (béžová biela so zlatou perleťou+koralová oranžová), Terre (trblietavá béžová+stredne hnedá), Cinder (dymovo šedá+čierna) cena: 1100Kč/40€
Ceruzka na oči Kohl power eye pencil – odtieň Feline (sýta čierná), cena: 560Kč/21€
Ceruzka na oči Chromagraphic pencil NW25/NC30, cena: 560Kč/21€
Cream colour base (multifunkčný produkt) – odtieň Coral Lumineux (svieža korálová), cena: 1910Kč/69€
Bronzujúci púder Matte Bronze – odtieň Prirodzená bronzová, cena: 1910Kč/69€
Štetec M∙A∙C + PRABAL GURUNG, cena: 1980Kč/70€



MAC__PrabalGurung_3

Opulentné odtiene dymového líčenia očí a vyzývavých pier nájdete v krásnom zlatom balení. Kolekcia je dostupná od 1. decembra exkluzívne v M∙A∙C Václavské námestie 4, Praha a v novootvorenej predajni M∙A∙C v bratislavskom Auparku.

Prvý obchod M∙A∙C na Slovensku
V stredu, 26. 11. 2014, po dlhom očakávaní, otvorila značka M∙A∙C svoju prvú predajňu na slovensku.
Predajňa v Auparku je navrhnutá tak, aby sa stala priestorom pre vytváranie umenie, vzdelávanie a v neposlednom rade pre poskytovanie profesionálnych služieb. V duchu motta M∙A∙C Cosmetics: ALL AGES, ALL RACES, ALL SEXES (Pre všetky vekové kategórie, pre všetky farby pleti, pre obe pohlavia), ponúka širokú škálu produktov, ktoré vyhovujú všetkým tónom pleti a tiež bohatú paletu farieb pre oči, pery a líca.
S pomocou talentovaných a profesionálne vyškolených make-up artistov, ktorí s vami budú zdieľať tie najnovšie tipy, triky a techniky, si tu nájdete presne to, čo potrebujete pre vytvorenie vytúženého looku.

pripravila: Jana Zajasenská
zdroj: M∙A∙C Cosmetics

    4336

    Súvisiace články